Tof dat jij even komt kijken op de About Me pagina. Ik zal mezelf eens goed aan je voorstellen zodat jij weet welke Zanger er nu achter deze pagina schuilt. Of welk persoon er nu achter de zanger schuilt.

Ik ben een Optimistische en Ambitieuze kerel van bouwjaar 1987. Vader van 3 lieve kinderen (10-8-5) Al van Jongs af aan kreeg ik het zingen mee van mijn Vader "Gerco Oerlemans". Mijn Vader was namelijk Lead-zanger in verschillende regionale coverbands. Liedjes van b.v. de Dijk, Van dik Hout of de Kast zaten in zijn repertoire. 

Ik ben werkzaam als Line-Leader bij OXBO-Roosendaal. Daar mag ik de assemblage/montage van compleet nieuwe AT (mestwagen) machines begeleiden met een team van zo'n 15monteurs. 

Naast het zingen vind ik het ook heel erg fijn om thuis lekker te klussen, houtbewerking vind ik super tof om mee bezig te zijn en ik heb dan ook verschillende toffe projecten gedaan. Thema bedden voor kids vind ik bijvoorbeeld wel tof om te maken. Ook het perfectioneren van ons huis houd me lekker bezig. 

Dagjes weg met vrienden, familie of gezin kan ik erg van genieten. Dagjes naar de dierentuin, museum of naar het Pretpark 🎢 je kan me er wakker voor maken. Dat is trouwens niet lastig ook, aangezien uitslapen mijn slechtse kunde is....

In 2022 deed ik mee aan "I Can See Your Voice" op RTL, seizoen 3, aflevering 3. Een Tof programma waar het panel door middel van vragen en jouw uiterlijk moet gokken of jij wel of niet goed kan zingen. Heel erg tof programma om aan mee gedaan te hebben, ik heb het niet gered tot de laatste rond, maar de beleving was Top! 

Ik heb regionaal en internationaal op al behoorlijk wat grote podiums mogen optreden: Steenbergen Live (NL), Brabantse Wal Festival (NL), Steenbergen Ambiance (NL), Hollandse Party Hamme (BE), Fundays Aarschot (BE), Kerstparty (BE). 

Mijn doel/droom is om steeds meer richting de Nederpop te kunnen gaan qua optredens. Nu zing ik nog voornamelijk feestelijke muziek, maar mijn ❤️ ligt voornamelijk in de Nederpop; denk hierbij aan Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Toontje Lager, Doe Maar....enz..